… Mobilier din lemn masiv …

Konyhabútorok

Konyhabútor

Mindenki úgy próbálja kialakítani életterét, környezetét, hogy az megfeleljen az elvárásainak, igényeinek, stílusának. A lakást is úgy rendezik be, hogy az kényelmes, otthonos legyen. Mivel a konyha a lakás kiemelten fontos helyisége, elengedhetetlen, hogy személyre szabott, egyedi konyhabútor legyen benne.

Bővebben

Nappali bútorok

living-room-563478_640

Nappalink lakásunk egy olyan része, ahol a legtöbbet tartózkodunk, ezért nem mindegy, hogy milyen bútorral van felszerelve. Egy igényesen megválasztott, stílusos bútor, ami mindenféle szempontból tökéletesen illeszkedik környezetébe, otthonunk egyik legszebb dekor elemévé válhat.

Bővebben

Hálószobabútor

Hálószobabútor

Minden lakásban a hálószoba az a helyiség, ahová az ember félrevonul a külvilág zaja, nyüzsgése elől és ahol minden a nyugalomról, pihenésről és kikapcsolódásról szól. Enyhe túlzással azt is mondhatnánk, hogy itt töltjük életünk egyharmadát.

Bővebben

Profi megoldás Önnek

Bútor keményfából - Masmob

Cégünk lelkes csapatával együtt  úgy végzi el a rá bízott feladatot, a bútorgyártást, hogy a lakás tulajdonosa használatbavétel után tényleg érezhesse: ez az Ő otthona, az Ő élettere.

Faipari szolgáltatások teljes körét nyújtjuk ügyfeleinknek: helyszíni felméréstől a tervezésen át kivitelezésig, szerelésig minden munkát elvégzünk. Ugyanakkor tanácsokkal is  szolgálunk ügyfeleinknek jobb, optimálisabb helykihasználás tekintetében.

Bővebben
Links