… Mobilier din lemn masiv …

Feltételek

A faanyagok amelyeket gyakrabban használunk a következőek: kőris, tölgy, hárs, éger, cseresznye. Ügyfelünk kérésére bármely más típusú faanyagból elkészítjük a megrendelt bútordarabot  dió-, mahagóni-, juhar-,  vagy akár nyárfából.

A színválasztás  széleskörű választást tesz lehetővé a kliens számára, a natúr színektől egészen a fekete, sötét színekig sok árnyalattal.

Az általunk gyártott bútorok mind festék (pác) és faanyagvédő (konzerváló) alapozó lakkréteggel, tartós  és erős fedőlakkréteggel vannak ellátva ahol választani lehet a matt,  selyemfényű és fényes  felületű bútorok közül.                                                                                                                                                                                                                                          A gyártási idő 3-4 hét,  az  előleg kifizetésétől számítva.

Előzetes  árajánlatot készítünk a kliens kérésére az Ö előzetes mérései alapján, majd ennek elfogadása esetén egy végleges árajánlatot készítünk a mi méréseink és a kliens  választásai alapján. Végül, ezek elfogadása után  kezdjük meg a tényleges bútorgyártást, igény szerint szállítást, szerelést.

Az általunk gyártott termékekre 24 hónapos garanciát vállalunk.

Links