… Mobilier din lemn masiv …

Hálószobabútor

Hálószobabútor – meghittség, pihenés

master-bedroom-96086_960_720

Minden lakásban a hálószoba az a helyiség, ahová az ember félrevonul a külvilág zaja, nyüzsgése elől és ahol minden a nyugalomról, pihenésről és kikapcsolódásról szól. Enyhe túlzással azt is mondhatnánk, hogy itt töltjük életünk egyharmadát. A meghitt és pihentető hálószoba titka elsősorban az ízléses és igényesen kiválasztott bútorokban, valamint ezek megfelelő elrendezésében rejlik.
A hálószobabútor meghatározó eleme az ágy, melynek elsődleges funkciója, hogy minőségi pihenésben részesítse használóit, ugyanakkor kényelmes fekhelyül is szolgáljon. A franciaágy lehet fix keretes ágyrácsos vagy ágyrácsos-ágyneműtartós, többféle méretben, szebbnél szebb kivitelben.

Az ágyon kívül a hálószobabútor szerves része az éjjeliszekrény, amely helyet biztosít az olvasólámpának, az éppen olvasott könyvnek, virágnak, ha szükség van rá, a fiókjában a szemüveg is helyet kaphat.

A helytakarékos, tolóajtós ruhásszekrény a hálószoba eleganciáját emeli. Ha tükrös ruhásszekrényt választunk, akkor máris nagyobbnak tűnik a hálószobánk.
Vannak hölgyek, akik előszeretettel használják a fésülködő asztalt, a hálószoba meghittségében szépítik magukat.
A hálószobabútor többi elemeivel készült komódok több dolognak is helyt adnak, ugyanakkor magasztossá, egyedivé varázsolhatják a hálószobát.

Vannak, akik a  klasszikus vonalvezetésű hálószobabútort kedvelik, mások a modern, trendi hálószobára „esküsznek”. Mindkét esetben fontos, hogy praktikus és kényelmes is legyen a hálószobabútor, összhangot és bensőséges légkört teremtsen a szobában.

A tömörfából készített bútorok időtállóak, elegánsak és kiváló minőségűek. Tömörfából gyártjuk bútorainkat, azok minden darabja kiváló minőségű. Az Ön elképzelése a munkatársaink szakértelme, odaadása révén rövid idő alatt megvalósul. Bármilyen méretű hálószobára van javaslatunk, a legmagasabb igényeknek, elvárásoknak is meg tudunk felelni.
Rendelje meg nálunk hálószoba bútorát, győződjön meg termékeink minőségéről, kiváló ár/érték arányáról.

Technikai adatok:
A szekrény elem oldalai 18 mm vastag bútorlapból készülnek. Az élzárása élfóliával történik. A szekrény hátfala 3 mm vastag farostlemez, amit szegeléssel rögzítünk. A legfontosabb része egy elemnek a lábak. Ezekkel állítjuk a szekrényeket vízszintbe. A szekrénytest lábakon áll, ezért nem érintkezik a padlóval, így felmosáskor nem fog megdagadni a bútorlap.

Links