… Mobilier din lemn masiv …

Irodabútor

Minőségi irodabútor

Legyen szó otthoni vagy munkahelyi irodáról, az iroda egyike azoknak a helyeknek, ahol a bútorok leginkább ki vannak téve a mindennapi használatnak. Emiatt nagyon fontos, hogy időt álló és strapabíró bútorokat válasszunk ide.

Egy tömörfából készült szekrény, asztal, polc sokkal tartósabb, mint faforgácsból, laminált bútorlapból, furnérból vagy rétegelt lemezből készülő társai. Ezek az idő múlásával sajnos nagyon hamar viseltes állapotba kerülnek és az elkerülhetetlen rongálódásokat szinte lehetetlen kijavítani.

Ezzel ellentétben egy tömörfából készült bútor sokkal időállóbb, szebb, egyedi hangulatot kölcsönöz irodájának, rongálódás esetén teljes mértékben helyrehozható és még ráadásul sokkal egészségesebb is.

Egy igényesen megválasztott stílusos bútor, növeli irodánk presztízsét, tekintélyt ad a cégének. Minden hivatalos találkozásunkat általában itt bonyolítjuk le, ezért nem mindegy, hogy milyen első benyomása alakul ki klienseinknek, üzleti partnereiknek rólunk s ez által akár cégüknről is.

A mi rendeltetésünk, hogy a funkcionalitást összekötve az esztétikussal, a hatékonyságot a minőséggel és időtálással olyan bútort készítsünk el Önnek, amely minden szempontból egyedien tükrözi majd irodájának, cégének arculatát. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy bútora ne csupán egy használati tárgy legyen, hanem egy valódi dekorációs elem, amely kiválóan kihasználva a teret észrevétlenül simul bele a térbe, úgy hogy közben maximálisan visszatükrözi használója vagy akár az egész cég egyedi stílusát, szellemiségét.

13elemet
Links