… Mobilier din lemn masiv …

Tömörfa kültéri ajtók

Egy bejárati ajtónál a dizájn és a biztonság a legfontosabb tulajdonság. Az egyedi modellek, melyek éppen az Ön terére vannak kialakítva, egyesítik a hasznosat a kellemessel oly módon, mellyel hatással lehetnek vendégeire már a bejáratnál.

Cégünk a legjobb lehetőségeket kínálja Önöknek, legyen szó bármilyen típusú kültéri ajtóról. Egy ház vagy apartman bejárati ajtója minősíti annak tulajdonosát. Amellett, hogy megvédi a lakókat az időjárás viszontagságaitól, az alkalmi betörések ellen is védelmet nyújt. A külső, masszív vagy rétegzett fából készített ajtók együttesen garantálják az esztétikumot és a tartósságot. A masszív fából készített ajtók, melyek megőrzik a fa természetes színeit, eleganciát kölcsönöznek otthonának. Az általunk készített ajtók alapanyaga rendszerint a fenyő, tölgy és a meranti. Ezen fa-típusokból gyártott ajtók kihangsúlyozzák a ház építészeti szépségét.

Ezek az ajtók speciális anyagokkal vannak lekezelve, melyek ellenállnak a víz és nedvesség romboló hatásainak akár több tíz éven keresztül is. A kültéri ajtók készülhetnek csak  fából, illetve ízlés szerint kombinálhatók üvegekkel is. Ezekből nagyon sok változat áll klienseink rendelkezésére. Bár üveggel igen esztétikusan kombinálhatók a fa ajtók, ezeket nem ajánlatos tükörrel ötvözni, mivel a tükrök megtörik az ajtó esztétikumát.

Mivel rendkívül fontos egy kültéri ajtó esetében a hőszigetelés, ezért úgy alakítjuk ki az üveges ajtóinkat, hogy azok hőátbocsátási értéke a lehető legkisebb legyen. A megfelelő hőszigetelés érdekében ún. Low-E üvegeket használunk, amelyek hővisszaverő, fémes bevonattal vannak ellátva. Ugyanakkor az üvegek közötti rész argongázzal van feltöltve, ami további akadályt gördít az elillanni kívánkozó hő útjába.

A masszív fából készült ajtók magas minőséggel rendelkeznek. A felhasznált anyagok, melyekből a keretek és az ajtólapok készülnek változatos színekben állnak rendelkezésükre, valamint igen ellenállóak a magas, illetve alacsony hőmérsékleti viszontagságokkal szemben is. Ezen ajtók tisztítása és megfelelő karbantartása igen egyszerű, mivel olyan anyagokkal kell kezelni őket, melyekkel bútorainkat is tisztítjuk. Egy minőségi bejárati ajtó a ház éke lehet. Ne bízza a véletlenre ennek kiválasztását! Ezen kívül nagyon fontos az is, hogy bejárati ajtója biztonságos és tartós legyen. A bejárati ajtó az egyetlen olyan felület lakásunkban, mely direkt kapcsolatot nyit a ház belső és külső terei között, s mint ilyen, nap mint nap használjuk, ezért is fontos a tartósság és az időtállás.

9elemet

Links