… Mobilier din lemn masiv …

Lépcsők

Legyen szó kőris-, tölgy-, bükk-, akác-,vagy akár diófa lépcsőről, masszív, rusztikus tömör fából készült csigalépcsőről, öntartó-, esetleg kül-, vagy beltéri lépcsőről, cégünk minden gond nélkül meg tudja tervezni és építeni az önnek leginkább megfelelőt. Egy fából készült, geometriailag hibátlanul megtervezett, környezetébe tökéletesen illeszkedő lépcső, akár csak egy szép bútor otthonunk legszebb ékévé válhat.

Helyszínfelmérés után mi megtervezzük önnek azt a lépcsőt, amely tökéletesen megfelel a fent leírtaknak.  Olyan tényezőket kell ilyenkor figyelembe venni, mint a biztonság, a funkcionalitás, a külalak, a kényelem és sok más dolgot.

Szakértőink ilyen téren igen nagy tudással és hosszútávú tapasztalattal rendelkeznek, bízza csak ránk a munka ezen felét. Önnek csak annyi dolga van, hogy tisztában legyen elképzeléseivel, a megtervezés, legyártás, beszerelés már teljesen mértékben a mi dolgunk. Gyors és hatékony munkánknak köszönhetően lépcsője nagyon rövid időn belül már rendeltetett helyén pompázhat.

Beltéri lépcsőinket általában teljesen öntartó megoldással szoktuk megtervezni, csak ritkán iktatunk be pihenő lépcsőfokokat, aminek hatására sokkal szebb látványt nyújt majd és kényelmesebb is lesz. Nagy gondot fordítunk továbbá az egyediségre és biztonságra is. Klienseink általában nem szeretnének „tucatlépcsőket“ nézegetni egy életen át otthonukba, ezért közös átbeszélésekkel olyan optimális megoldásokat igyekszünk megtalálni klienseinkkel, ami az egyedi forma, stílus, dekorálás és ízlésvilág kialakításában leginkább érvényesülhet. Másik igen fontos szempont, amit mindig szem előtt tartunk a biztonság és időtállás.

Egy jól megtervezett, masszív lépcső egy életen át szolgálja az embert. Érdemes ezért időt, energiát és pénzt áldozni rá, mert rövidtávú befektetései és kisebb erőfeszítései idővel száz százalékosan megtérülnek.

A teljesség igénye nélkül közzétettük néhány munkánkat, kérjük tekintse meg az alábbi képeket:

16elemet

Links