… Mobilier din lemn masiv …

Bucatarii

Bucatarie la comanda

Bucataria este spatiul ce trebuie sa imbine perfect functionalitatea, confortul, normele igienico-sanitare precum si normele de siguranta in exploatare a diverselor aparate electrocasnice.

Mobilierul propus de noi este modular, permitand o amplasare variata a corpurilor in functie de necesitati.

Atat corpurile suspendate cat si cele inferioare sunt prevazute cu sisteme moderne de compartimentare din otel inox sau suporturi metalice cromate  care sa  asigure o perfecta ordine, utilitate  si economsirea substantiala a spatiului din bucataria Dumneavoastra.

Obiectele electrocasnice (hota, plita, cuptorul, chiuveta si dupa caz frigiderul si masina de spalat vase sunt incastrate in mobilier pentru a se integra perfect in conceptul de design al locuintei Dumneavoastra.

Blatul termorezistent are grosime de 38 mm si este disponibil in culori de marmura, travertin, cires etc

Esentele lemnoase din care puteti comanda fabricarea mobilierului dumneavoastra de bucatarie sunt: arin, tei, stejar, frasin, cires.

Culoarea mobilierului o puteti alege dintr-o paleta coloristica foarte variata, in nuante moderne sau traditionale care sa se imbine perfect si sa completeze in cel mai fericit mod designul locuintei dumneavoastra.

Tot mobilierul produs de firma noastra este tratat cu lac de protectie al vopselei si lac de finisare unde puteti opta pentru varianta mata, semi-mata sau gloss.

Timpul de executie al mobilierului este de 3 – 4 saptamani de la comanda ferma.  Devizul estimativ al lucrarii se calculeaza pe baza cerintelor si dimensiunilor furnizate de client.

Dupa acceptarea principiala a devizului initial se va calcula oferta finala pe baza masuratorilor efectuate de echipa noastra si a optiunilor finale ale clientului.

La cerere, asiguram transportul si montajul mobilierului in locatia specificata de catre beneficiar.

 

12articol(e)

Links